Comencem el nou curs 2011/12

Ja s’han acabat les vacances, i com tots els anys tornen les classes a la nostra escola de música.  Aquest curs 2011/12 continuem amb la mateixa proposta que vam iniciar  ja fa dos cursos: els nous alumnes d’iniciació a la música (a partir de 3 anys) tenen l’ensenyança gratuïta durant el primer curs (places llimitades). Podeu passar per la secretaria de la nostra banda per les vesprades per realitzar les noves matrícules.

I si no ho tens massa clar no passa res, pots vindre i probar si realment t’agrada sense compromís durant la primera quinzena de les classes. I si realment penses que és positiu et podràs matricular amb les mateixes condicions que els que ho fan durant el període de matrícula.

També contem amb les classes per als adults, les quals van tindre una gran acollida el curs passat, i que aquest any es reforçaran, iniciant noves classes instrumentals, dedicades exclusivament per a ells.

Si realment t’agrada la música, o penses que és una bona activitat extraescolar per als teus fills, no ho dubtes, apuntat a L’Artística, nosaltres som diferents.

1r curs gratuït per als alumnes d’iniciació.

Coneix el nostre ideari, nosaltres som diferents. (fes click ací)

Vídeo resum dels alumnes més joves de la nostra banda, presentat a l’audició de final de curs de Juny de 2011.

Compartir amb:

Share via
Copy link
Powered by Social Snap