Volver a Banda Juvenil

Història

Una de les primeres fotos de la Banda Juvenil L'Artística de Carlet

En data 28 de novembre de 2001, va ser creada la Banda Juvenil amb 40 components, sent primer concert de presentació al Teatre Giner de Carlet, el 9 de març del 2002, sota la direcció de Juan Jimenez Cerezo.

Esta brillant execució va ser possible gràcies a la clarivident idea de crear una secció jove en la nostra Agrupació. Immediatament, va comptar amb el suport del President i la Junta Directiva, els quals van posar tots els recursos necessaris per a la posada en marxa d’aquest projecte per part de L’Artística.

La banda juvenil va ser creada perquè els músics joves pogueren desenvolupar una formació completa, a través de la preparació pràctica, adquirint les habilitats adequades per a després entrar a formar part de la Banda Simfònica de L’Artística de Carlet.

La Banda Juvenil va anar passant pels directors titulars de la Banda Simfònica fins que a l’octubre de 2007 agafà la direcció Cristian Yuste Valero, músic de la banda.

La Banda Juvenil de L'Artística en la Trobada de Societats Musicals de la Ribera Alta a Alginet, 2009

La Banda Juvenil participa actualment en diferents concerts al llarg de l’any, destacant el concert de Nadal, Festival de Bandes Juvenils de Carlet i les trobades de les Bandes Juvenils de la Ribera que cada any es realitzen a un poble diferent.