Escola

A la nostra agrupació contem amb l’escola de música que servix com a pont entre tots aquells educands i la nostra banda simfònica. Però…
 
 
 
 

…per què som diferents…?

 

 

[Ací aprens música mentre et divertixes…]

Ho podreu comprovar  des del principi: aprendre música a la nostra escola és divertit. Hem desterrat les classes magistrals i no participatives: fem música i es respira un ambient jove i divertit, gràcies al nostre equip de professors.

[…en una escola diferent…]

…que es preocupa pel teu aprenentatge. El nostre mètode d’ensenyança ens permet fer que els nostres alumnes aprenguen, no aplicant un únic mètode, ja que pensem que el millor mètode és el que fa que l’alumne aprenga. Per això invertim tot el temps que faça falta en l’estudi individual de les necessitats que tenen tots i cadascun dels nostres alumnes, i a partir d’aquest anàlisi afrontar totes aquelles dificultats que puguen sorgir en el nostre camí.

[…especialitzada en xiquets des dels tres anys d’edat…]

Som especialistes en ensenyament musical bàsic, en edats molt primerenques. Una ensenyament musical precoç desenvolupa capacitats bàsiques (motrius, psicològiques, afectives…) que permeten un desenvolupament integral del xiquet/a, que és el principal objectiu de l’aprenentatge.

[…en un ambient familiar, agradable i acollidor…]

En la nostra banda et sentiràs com a casa. Cadascun de nosaltres formem part  i contribuïm dins de la nostra societat. Tots som importants dins d’ella. El fet de que les nostres classes no estiguen massificades fa que l’ambient siga l’idoni per poder desenvolupar la nostra labor com a mestres.

[…i on podràs participar en totes les activitats que realitzem com agrupació musical.]

Perquè pensem que la música s’aprén fent música, tenim totes les especialitats instrumentals que es troben a les bandes de música. Realitzem classes grupals gratuïtes dins del procés d’ensenyament-aprenentatge. Contem amb una Banda Infantil, on els xiquets i xiquetes comencen a fer les seues primeres notes en un grup instrumental, interpretant cançons populars i adaptades a les seues capacitats. Classes de cant coral, on es desenvolupen capacitats bàsiques com l’afinació, la coordinació, la respiració i l’execució conjunta.

La Banda Juvenil, que va ser creada per què els nostres joves músics pogueren aprendre les nocions bàsiques de la interpretació musical de banda, el seguiment de les indicacions del director de la mateixa, i el més important de tot, la creació d’un gran objectiu: entrenar-se per poder arribar a formar part de  la Banda Simfònica.

[En definitiva…DIFERENTS]

Vine a conéixer el nostre projecte, el nostre ambient familiar, les nostres instal·lacions…

Segur que notaràs que SOM DIFERENTS.

Calendari Escolar

La nostra escola segueix el calendari escolar que s’aprova al Consell Escolar Municipal.

Claustre

El Claustre de professors de l’escola de la banda està format per: Jordi Espí Espert Arturo Ferrer Àngel Tomàs Pla Floren Machí Machí Directora: Raquel Ferragud

Projecte

A la nostra agrupació contem amb l’escola de música que servix com a pont entre tots aquells educands i la nostra banda simfònica. Però…         …per què som diferents…? [Ací aprens música mentre et divertixes…] Ho podreu comprovar  des del principi: aprendre música a la nostra escola és divertit. Hem desterrat les classes magistrals i no participatives: fem …

Tarifes

L’Agrupació Musical L’Artística pensa que la seua escola és el pilar fonamental de la seua existència. Per això l’agrupació subvenciona part del cost de l’ensenyança dels alumnes a la nostra escola (en alguns cursos més del 50%). Per això tenim uns preus tant accesibles, que permeten estudiar música.  Com a novetat, aquest curs hem iniciat classes gratuïtes per …