Santa Cecilia 2011


Durant aquest dies celebrem la nostra festa major, la festa dels músics i amics de la música. Aquest cap de setmana celebrem Santa Cecilia.

És un cap de setmana on s’uneixen els valors de l’esforç que fan els músics durant tot l’any anant als assatjos, concerts, etc. i les ganes de fer un cap de setmana de convivència, amistat i festa. Al llarg de tot el cap de setmana hi han programades una sèrie d’activitats per a commemorar la festivitat.

Cartell Santa Cecilia 2011

El primer acte serà l’arreplegada de la nostra Musa 2010, i la presentació de la nova Musa de la música 2011, la senyoreta Ana Vanaclocha García. A continuació, es donarà pas a un dels actes més importants, el concert de Santa Cecilia. Aquest any serà un concert molt especial, ja que s’estrenarà per primera vegada el pasdoble «El Tio Fidel», pasdoble composat pel nostre músic Cristian Yuste Valero, i que va dedicat al nostre papelero Fidel Gàmiz Tavernero. Des d’aquestes linies volem reconeixer l’esforç que ha fet el tio Fidel per estar sempre que ha fet falta. Segur que tots recordem alguna vegada en que li hem demanat al tio Fidel algun paper i ell ens ha contestat: «Estava ahí, te l’hauràs menjat». Així que tio Fidel, gràcies per tot i esperem que disfrute del concert, és el seu dia.

A continuació, dissabte 26 pel matí celebrarem al poliesportiu una jornada de jocs esportius, futbet, padel, tenis, etc. Tot aquell que vulga participar en aquestes activitats està convidat. A mig dia, anirem a dinar al bar de «La Ponderosa». Si voleu vindre heu d’apuntar-se a la seu de la nostra agrupació.

Ja per la vesprada es realitzarà un dels actes més bonics de tot el cap de setmana,: l’arreplega dels nous músics de la banda. A les 18.30h. començarà la cercavila on, un per un, anirem a per tots els nous membres de la banda. A Mireia Martínez, Alba Giménez i a Nuria Monserrat la més sincera enhorabona, i també a les seus famílies.

Mireia, Alba i Núria. Nous músics de la nostra banda

Per últim, el diumenge 27 a partir de les 9h. farem la tradicional xocolatada per a tots els membres, socis, amics i simpatitzants de la nostra banda al Bar Agricola.  A  les 11.30h. es realitzarà la misa en honor a Santa Cecilia, on la Banda Juvenil ens aportarà aquelles notes que fan que siga una misa especial.  I per finalitzar aquest cap de setmana de festa i convivència anirem al dinar de germanor al saló S. XXI sobre les 14.30h.

Esperem que vingueu, participeu i disfruteu de totes les activitats proposades, ja que l’Artística es basa en la participació i la convivència de tots els seus integrants.

Ací pots vore el llibret de Santa Cecilia. Que passeu unes bones festes de Santa Cecilia.

[gigya src=»http://static.issuu.com/webembed/viewers/style1/v2/IssuuReader.swf» type=»application/x-shockwave-flash» allowfullscreen=»true» flashvars=»mode=mini&backgroundColor=%23222222&documentId=111124134327-e7aa439d76ae475dbf10ad8cfd976132″ width=»610″ height=»360″]

Compartir amb: