Festival de Bandes Ciutat de Carlet 2012

El passat dissabte 3 de novembre es va realitzar al Saló Giner  el Festival de Bandes Ciutat de Carlet 2012. En aquesta última edició hem participat les dos bandes del nostre poble: l’Agrupació Musical l’Artística i la Unió Musical, com a organitzadora de l’event. En aquesta ocasió el nostre director va decidir interpretar les obres que ens han portat a l’èxit en els dos certàmens passats, Beni-Hamez (obra obligada del Certamen Provincial) i Valhalla (obra lliure elegida  per a competir als dos certàmens), i així que el nostre poble poguera escoltar la música que ens ha portat a l’èxit. A més vam interpretar el pasdoble Los Dos Adolfos.

Los Dos Adolfos – Martin Domingo

Si vols descarregar-te aquest audio, fes clic ací amb el botó dret del ratolí i selecciona «guardar destino/enlace como».

Beni-Hamez – Eduardo Nogueroles

Si vols descarregar-te aquest audio, fes clic ací amb el botó dret del ratolí i selecciona «guardar destino/enlace como».

Valhalla – Francisco Zacarés.

Si vols descarregar-te aquest audio a l’ordinador, fes clic ací amb el botó dret del ratolí i selecciona “guardar destino/enlace como”.

Compartir amb:

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.