Festival de Bandes Ciutat de Carlet 2012

El passat dissabte 3 de novembre es va realitzar al Saló Giner  el Festival de Bandes Ciutat de Carlet 2012. En aquesta última edició hem participat les dos bandes del nostre poble: l’Agrupació Musical l’Artística i la Unió Musical, com a organitzadora de l’event. En aquesta ocasió el nostre director va decidir interpretar les obres que ens han portat a l’èxit en els dos certàmens passats, Beni-Hamez (obra obligada del Certamen Provincial) i Valhalla (obra lliure elegida  per a competir als dos certàmens), i així que el nostre poble poguera escoltar la música que ens ha portat a l’èxit. A més vam interpretar el pasdoble Los Dos Adolfos.

Los Dos Adolfos – Martin Domingo

Si vols descarregar-te aquest audio, fes clic ací amb el botó dret del ratolí i selecciona «guardar destino/enlace como».

Beni-Hamez – Eduardo Nogueroles

Si vols descarregar-te aquest audio, fes clic ací amb el botó dret del ratolí i selecciona «guardar destino/enlace como».

Valhalla – Francisco Zacarés.

Si vols descarregar-te aquest audio a l’ordinador, fes clic ací amb el botó dret del ratolí i selecciona “guardar destino/enlace como”.

Compartir amb:

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

Share via
Copy link
Powered by Social Snap