Nova www.amartistica.com!!

novaamartistica
Com sabeu, la nostra pàgina web ha estat un temps en manteniment. Hem estat treballant per introduir unes millores que considerem importants, amb l’objectiu de prestar un millor servici a tots els amics de la nostra societat. Alguns canvis es poden vore a simple vista i d’altres no tant. Per esta raó vos expliquem les principals novetats que hi podreu trobar:

Apartat tècnic

Tal vegada és l’aspecte que menys s’aprecia, però esteu segurs que representa el nucli de tots els canvis que s’han pogut dur endavant. Hem migrat tot el nostre contingut a un servidor propi, és a dir, a un espai en internet íntegrament de la nostra propietat (però gratuit) i baix la nostra gestió. Seguim utilitzant la mateixa ferramenta de continguts (wordpress) però allotjada al nostre propi servidor, la qual cosa ens obri un món de possibilitats.

Imatge i Estructura

Hem canviat la vista general de la pàgina, apostant per una imatge més moderna, elegant i dinàmica, que esperem que vos agrade!

També l’estructura dels menús ha canviat. Alguns els hem juntat, altres els hem borrat i, altres, hem decidit migrar-los a servicis externs, com tota la part de mediateca que vos expliquem més avant.

Mediateca

Altra de les grans decisions que hem pres ha estat migrar el nostre contingut multimèdia (fotografies, vídeos i àudios) a plataformes externes. D’esta forma tots vosaltres teniu la posibilitat d’interactuar millor amb els continguts i, fins i tot, gestionar-vos-els com més vos agrade. A la columna de la dreta de la nostra pàgina podreu accedir fàcilment a tot este contingut:

-Fotografies: Les principals fotografies que es vagen generant seran allotjades a Flickr. Esta plataforma permet que les fotografies es conserven en gran qualitat i ordenades. També permet descarregar-les, fer comentaris, etc…

-Vídeo: El contingut audiovisual el gestionarem, com ja veníem fent, a través del nostre Canal de Youtube. Allí trobareu tots els vídeos de L’Artística. Com sabeu, podeu indicar si vos agraden o si no vos agraden, afegir comentaris, guardar-vos-els als vostres comptes de Youtube, compartir-los en xarxes, etc…

-Àudio: Les gravacions que es vagen fent les allotjarem a Goear. Aquest servici, tal vegada menys conegut, ens permet pujar molt de contingut i ordenar-lo. També permet fer llistes de reproducció, seleccionar les vostres favorites i compartir-les amb altra gent.

Social

-Facebook: Hem migrat el nostre antic perfil de L’Artística a una Pàgina de Facebook. La raó ens l’ha donada Facebook, ja que la política d’esta xarxa social és que sols les persones físiques tinguen un perfil. El lloc per a empreses, asociacions, etc… és la Pàgina de Facebook. Estem segurs que ens permetrà estar més prop de tots els que sou usuaris. Publicarem tot el que publiquem ací a la web i farem seguiment en directe dels principals concerts, audicions i esdeveniments en què participem.

-Twitter: Esta xarxa social permet un contacte quasi directe amb tots els qui sou usuaris. De segur que els qui esteu per allí ens heu trobat a faltar. L’Artística també estarà a Twitter! Esperem els vostres Retweets, els vostres Hashtags i els vostres comentaris.

-Google +: Una xarxa social més. Hem observat que cada vegada més gent esteu en aquesta xarxa social, que pareix que agafa força. Tindreu accés a totes les entrades també des d’aquesta xarxa social.

-Calendari: Hem obert un Calendri de Google públic. Allí anirem publicant els events que podreu consultar a través del quadre «Actes i Esdeveniments» de la columna de la dreta. Una característica molt interessant és que, si disposeu de compte Gmail, podeu afegir-lo i tindre’l integrat junt als vostres calendaris al mòbil! D’esta forma, totes les actualitzacions vos seran notificades i podreu consultar els pròxims actes de la banda des del vostre telèfon intel·ligent.

Però encara hi ha més!

Anem a seguir afegint millores i noves opcions, sobretot per als músics, que vos van a entusiasmar, ja voreu!

Esperem que tots estos canvis siguen per a bé i que els acolliu amb tota la il·lusió amb la que nosaltres els hem dut a terme.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.