Reflexions del certamen

Reflexions després d’una setmana del certamen. (per Rubén Vanaclocha)

Aquest any, l’Agrupació Musical l’Artística de Carlet havia decidit participar al XXXVI Certamen Provincial de València, el qual es va celebrar el passat cap de setmana (19 i 20 de maig, a les 20:00) al Palau de la Música de València. L’Artística participà amb 65 músics. Els músics realitzaren una gran actuació amb la conducció del seu director Fernando Hernández García. Aquests són els resultats del certamen:

 • 1er PREMI amb MENCIÓN D’HONOR: 344,75 punts

————-Agrupació Musical «L’Artística» de CARLET

————-Director: Fernando Hernández García

 •  1er PREMI: 333,5 punts

————-Centre Instructiu i Musical de MASSANASSA

————-Director: Pedro Giménez Ballesteros

 •  2n PREMI: 307 punts

————-Agrupació Musical d’ONTINYENT

————-Director: Enrique Alborch Tarrasó

 • 2n PREMI: 293,5 punts

————Unió Artístic Musical Sant Francesc de Borja de GANDÍA

————Director: Jesús Cantos Plaza

 • 2n PREMI: 263,75 punts

————Agrupació Musical d’AGULLENT

————Director: José Antonio Casanova Insa

 L’Artística aconseguí aquest memorable triomf gràcies a l’esforç realitzat per tots els músics, el director, la junta directiva de la banda… al realitzar tants assajos per a la bona preparació foren durs, però el resultat al certamen fou immillorable. Més de 100 carletins i carletines acudiren al Palau de la Música per veure en directe aquest meravellós aconteixement. Molts músics ens conten de primera mà que ha sigut una sorpresa inesperada. Quan els centenars de carletins i carletines escoltaren el nom de l’Artística en el 1r Premi am Menció d’Honor es tornaren “bojos” d’alegria.

Al arribar a Carlet, la banda pagà una picadeta en Honor al premi i, després, la majoria dels músics eixiren a fer festa per tot Carlet sense importar l’hora que fos.

A l’endemà, L’Artística (tots els seus membres) acudiren al Palau de la Música per recollir el seu premi: 2.100 euros en metàl·lic i una placa commemorativa. Els membres de l’Artística que no pogueren acudir al Palau de la Música van tenir l’oportunitat de seguir-lo per la nostra web en directe  www.amartistica.com .

Compartir amb:

1 comentario

  • Alicia Vanaclocha el 31 de mayo de 2012 a las 17:07
  • Responder

  Encara emociona el veure les imatges i recordar els nervis i l’explosió d’alegria, impossibe de contindre, quan ens adonarem que haviem quedat els primers per davant de totes les bandes. Açò, recompensa tot el treball que s’ha fet, tant per part de músics i director com per part de la Junta Directiva i amics de la nostra banda.
  Gràcies pel suport incondicional.
  Dona goig el comprovar com molta gent del poble i d’altres pobles et feliciten a tu o als teus familiars pel premi aconseguit i et diuen: Ara, a pel que queda.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.