Toni Roig guanya l’última edició del programa «Tú sí que Vales»

Dúo Acordes

El grup de violoncel·listes «Duo Concordes» compost pel nostre company Toni Roig  i el castellonenc Daniel Acebes va triomfar a l’última edició del programa «Tú sí que Vales» de Telecinco. La setmana passada es va emetre la segona gala de la nova edició d’aquest programa televisiu en el qual van participar concursants històrics de les primeres edicions del programa. Han comptat amb una gran oportunitat per a exhibir novament les seues qualitats i habilitats.
Un total de 12 formacions artístiques es van sotmetre  a la valoració dels membres del jurat de l’actual etapa del programa, Risto Mejide, Merche i José Corbacho, i els representants dels espectadors encapçalats per Kiko Rivera.
El duo de violoncel·listes va deixar al públic i al jurat perplexs amb la seua actuació i van aconseguir passar a la final per unanimitat de vots.
Els vots de tots dos jurats, el Professional i el Popular, van tornar a resultar decisius per a conèixer què el Duo Acordes és mereixedor d’inscriure el seu nom en la llista de guanyadors d’aquesta edició.

Aprofitem aquestes línies per felicitar el nostre company i dessitjar-li una llarga carrera musical.

Per vore el vídeo de l’actuació fes click ací

Compartir amb:

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.